info@necadium.com
Link to our international site  USA English

Necadiums Blog

Blog innehåll
3 Feb 2016

Wisdom Councils & Dynamisk Facilitering – Effektiva Medborgardialoger

/
Posted By
/
Comments0

Wisdom Councils & Dynamisk Facilitering – Effektiva medborgardialoger

Jim Rough, grundaren av dynamisk facilitering och Wisdom councils kommer till Sverige i November 2017. Detta är ett unikt tillfälle att möta Mr Rough i person och få djupa insikter i de enorma möjligheterna med denna banbrytande faciliteringsmetodik som används för att engagera medborgare i samhällsfrågor och politiska processer.

Här är en länk till en mycket intressant video där Manfred Hellrigl berättar för SKL – Sveriges Kommuner och Landsting hur han använder just den här metoden i Vorarlberg i Österrike för att engagera medborgarna i samhällsfrågor.

Mer detaljer om seminariet i November LINK

Antalet platser är begränsade så boka din plats nu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.