info@necadium.com
Link to our international site  USA English

Necadiums Blog

Blog innehåll
21 Nov 2015

Dynamisk facilitering för framtidens samhälle

/
Posted By
/
Comments0

Vi har precis kommit tillbaka från Arizona där vi själva har deltagit i en avancerad utbildning med Jim Rough i dynamisk facilitering och wisdom councils.

Som vanligt skapar en sammankomst av utbildare, performance-konsulter och facilitatorer mycket engagemang!

En stor del av tiden spenderade vi med att diskutera hur just dynamisk facilitering och wisdom councils kan hjälpa till att förändra vår värld till det bättre. Ett bra exempel på hur metoden kan appliceras hittar man i Österrike. Där har man redan genomfört en wisdom council för att involvera medborgarna inte bara för att lyssna på dem men göra dem delaktiga i besluten om hur den pågående flyktingkrisen skall hanteras.

Genomför man det på rätt sätt finns det plötsligt inget “vi” och “dom” längre, utan man arbetar sig fram på ett sätt där alla åsikter och känslor får komma till tals som skapar endast ett “vi”.

Vi jobbar med att få Jim Rough till Sverige 2017, gissningsvis i november månad. Med stor sannolikhet kommer seminariet att genomföras i Malmö. Lägg in en reminder i kalendern redan nu, då platserna säkert kommer att fyllas snabbt!

Vilken fantastisk utsikt från vår utbildningslokal i Tupac, Arizona!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.